Néhány szó a lakberendezésről

A lakberendezés

A lakberendezés

Mindenkinek ott az otthona, ahol jól érzi magát! Hogy hogyan lesz egy élettérből lakótér? A lakberendezés ennek megvalósításában nyújt segítséget Önöknek

Szinte minden embernek van egy képe az ideális otthonról, amiben élni szeretne. Persze minden esetben a realitások talaján mozogva próbálja elérni azt, ami lehet, hogy először csak egy távoli, elérhetetlen álomnak tűnik.

Mint sokéves tapasztalattal rendelkező lakberendező - belsőépítész, ismerek olyan megoldásokat és szakmai tippeket, amivel valósággá válhatnak ezek az elképzelések, és a hétköznapokban is megszülethet a csoda.

Nagyon sok múlik a tér elrendezésén. A jól elhelyezett bútorok és tárgyak sokat emelnek egy lakás komfortérzetén, megteremtik a kompozíció és az ergonómia harmóniáját. Ezért ha a már meglévő elemeket a megfelelő helyre tesszük a térben, egészen különleges eredményeket érhetünk el.

Biztos vagyok benne, hogy vannak a lakásban, vagy a pincében, padláson, kamrában eltárolva olyan régi, megunt, vagy sérült bútordarabok, tárgyak, amelyek újrahasznosítva, átalakítva, igazán egyedi és divatos kiegészítővé változhatnak, csak fantáziára van szükség és egy ügyes kéz kell hozzá, ami a cégünk erőssége is. Körülnézhetünk alapanyag után a bolhapiacokon, vagy antik kereskedésekben is.

A beépített bútorok is felfrissíthetőek, ha lecseréljük, vagy átfestjük, átalakítjuk az ajtólapokat, vagy egyéb, könnyen leszerelhető alkatrészeiket. A textilek és falszínek pedig teljesen új légkört varázsolhatnak a régi enteriőrbe.

Legyenek merészek és ragaszkodjanak az elképzeléseikhez, mert mint szakember tudok abban segíteni, hogy hatásában elérjék azt, amit megálmodtak! De fogadják el a lakberendező tanácsát, amelyekkel az ötleteket a tervezőként megformálom, hiszen egy szakember már akkor egészében látja a teret és a színeket, mikor a megrendelő csak egy magazinból kivágott fotót mutat és terepszemlét tartunk a lakásban! Vessék fel bátran igényeiket, kétségeiket, hogy a végeredményként mindenképpen az Önök álom – otthonát valósítsuk meg!

Természetesen, ha teljesen új lakásban, vagy házban kell megvalósítani a megrendelő kívánságait, szintúgy meghatározó az együttműködés, együttgondolkodás a lakástulajdonos és a tervező között. Meg kell ismernem az ügyfelek szokásait, életvitelét és ízlésvilágát. Együtt kell megtalálnunk azokat az anyagokat, formákat és színeket, amelyektől az otthon az a világ lesz, ahová szívesen térnek haza, vagy hívják meg barátaikat és a látogatóknál is bekövetkezik a WOW – érzés!

A kiegészítők mindig fontosak! Sajnos legtöbbször ezek maradnak el, amikor befejeződik a munka! Csak a TV – műsorokban fordul elő 100 % - ban, hogy a lakberendező az utolsó párnát is a helyére teszi. Pedig ezek a tárgyak adják meg az enteriőr lelkét. Tudom, hogy egy építkezés, lakásfelújítás nagyon megterhelő, de ha a végén még vesznek egy utolsó nagy levegőt és megbeszéljük, hogy mit kell még tenni ahhoz, hogy minden részlet a helyére kerüljön, valamint ezeket meg is valósulnak, akkor elégedettek lesznek a végeredménnyel!

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!