Elegáns kontraszt egy fodrászüzletben

Modern fodrászüzlet - Matrix referencia szalon

Modern fodrászüzlet - Matrix referencia szalon

Igazi mai, lendületes, kreatív fodrász nyitott referencia szalont csapatával a belvárosban. A Matrix márka olyan átfogó hajápoló termékek összessége, melyek lehetővé teszik a belsőépítészek és lakberendezők számára, hogy teljes mértékben kihasználják tehetségüket és kreativitásukat. Az üzlethelyiség arculatának feladata, hogy ezt visszatükrözze. 

A szalon eredetileg is fodrászat volt, de nagyon leromlott állapotban vették át az üzemeltetőtől. Az átalakítás során nemcsak a belső tér alakult át teljesen, hanem a portál is különlegesen megszépült. 

Az élénk piros szín végigkísért minden részletet, a nyílászáróktól a bútorokig, ami egy vibráló, pezsgő érzést adott a szalon berendezésének. Nemcsak a funkciókat alakítottuk nagy körültekintéssel, hogy a legkellemesebb légkört megteremtsük a vendégek számára, valamint a legkényelmesebb munkateret az ott dolgozóknak, hanem különleges és egyedi berendezéssel akartunk megfelelni a márka által képviselt asszociációknak. A bútorok kiviteli terveinél sokat kellett konzultálnunk asztalosainkkal a különleges geometrikus formák, és aszimmetrikus kompozíciók kivitelezéséről, mire a végleges, gyártható elképzelés megszületett. Az egyedi bútortervezés a legszebb, de a legnehezebb feladat is, hiszen minden tárgy prototípus, első gyártás. De a végeredmény magáért beszélt. A kiváló minőségű, nagyon szép padlóburkolat, a visszafogott, elegáns lámpatestek, valamint készen vásárolt ülőbútorok, ragyogó tükrök és fodrászkellékek adták meg az utolsó simításokat.

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!