Ingatlanvásárlás és eladás

személyre szabott tanácsadás

Ingatlanvásárlást és eladást segítő tanácsadás

Home staging

Nyugati országokban ma már elképzelhetetlen egy ingatlan megvásárlása lakberendező segítsége nélkül.

Magyarországon ennek még nincs kialakult kultúrája, pedig sokszor előfordul, hogy egy ingatlan megvásárlása előtt a vevő tanácstalan, mert a kiszemelt ingatlan nem egészen elégíti ki a tervezett igényeit.

Emiatt sokszor nehezebb a döntés, vagy egy kedvező vétel azért nem jön létre, mert nincs, aki szakmailag is támogassa ebben.

ingatlanvásárlást és eladást segítő tancásadás, home staging

1. Ingatlan vásárlást segítő tanácsadás

Vállalom, hogy, szükség esetén, megfelelő szakemberekkel közreműködve, segítek tanácsaimmal abban, hogy érdemes - e belevágni a vásárlásba, rejt - e olyan lehetőségeket a kiszemelt ingatlan, amely az igényeit kielégíti, és ha igen, az milyen, illetve mekkora költségű átalakítást igényel. Ez olyan szempontból is megkönnyítheti a döntést, hogy feltérképezzük azokat a hibáit az ingatlannak, amely csak egy nagyobb beruházással, vagy a rendelkezésre álló időnél hosszabb határidővel oldható csak meg.

2. Az új szolgáltatásunk a Home Staging.

A Home Staging jelentése tulajdonképpen a lakás olyan jellegű előkészítése, bemutatása, "színre vitele", amely segítségével igencsak lerövidítheti az eladás idejét. Szánjon rá néhány napot az együttműködésünkre és egy minimális költségű ráfordítással könnyebbé válik az értékesítés, még a vételárat is jobban tudja érvényesíteni!

Az ingatlanok eladásánál fontos, hogy a vevő szemszögéből nézzük a tereket és lakottan is, bútorokkal is az ő igényeit is figyelembe vegyük. Bármennyire is önmagunk számára kényelmes és esztétikus a lakásunk, a vevő is keres valamit, ami az ő elképzeléseinek megfelel. Ezt a két dolgot kell harmonizálni eladás előtt.

Amennyiben eldöntötték, hogy ezt az utat választják, több lehetőségük van:

Alap csomag

Az "Alap csomag" tulajdonképpen egy tanácsadás, amely keretén belül az eladóval közösen feltérképezzük a lakás erényeit és gyengeségeit, majd elkészítünk egy feladatlistát, amelyben instrukciókat adok, hogyan, miben kellene változtatni, hogy minél attraktívabbnak mutathassák be ingatlanjukat. Az "Alap csomag" néhány órás bejárást jelent, majd egy - két nap gondolkodást és egy végső konzultációt, ahol a vélemény és a szükséges feladatok írásban átadásra kerülnek. A feladatokat az eladó oldja meg, önállóan.

Home staging csomag

A "Home Staging" csomag tartalmazza a bejárást, tanácsadást, valamint segítek kitalálni, majd kiválasztani a kiegészítőket a meglévő és rendelkezésre álló tárgyakból, valamint, ha szükséges az ügyfelemet elkísérem még néhány dekorációs elem megvásárlására (pl. egy nyomat, egy - két párna, vagy élő növény stb.) Ezen felül én is tevékenyen részt veszek az átalakítás megvalósításában, vagyis az utolsó simításokat is segítek elkészíteni. (térrendezés, kiegészítő és dekorációs kellékek elhelyezése, fotózás előtt az optimális világítások beállítása).

Home staging extra csomag

A "Home Staging extra" csomag pedig egy teljes körű szolgáltatás, ahol a fent már említett munkálatok után egy profi fotós az átalakított térről elkészíti az eladáshoz szükséges képeket. Ebben a szolgáltatási csomagban 3D látványterveket is készítek, arra az esetre, hogy a potenciális vevő érdeklődését felkeltsem azzal, milyen más lehetőségeket rejt még magában a lakás.

LEGUTÓBBI CIKKEK BLOGUNKBÓL:

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!