Az ismert és közkedvelt márka: Sugarbird

"Ékszerdoboz" a belvárosban - Sugarbird márkabolt

"Ékszerdoboz" a belvárosban - Sugarbird márkabolt

Az év elején egy kedves, fiatal házaspár azzal keresett meg, hogy egy divatos és egészen különleges női ruha márkának szeretnének üzletet nyitni a város történelmi Belvárosának fő utcáján.

Nekünk, lakberendezőknek, izgalmas kihívásnak ígérkezett a tervezés. Az ötletelések után elkészült első tervvel annyira sikerült eltalálni a légkört, amely a márkát jellemzi, hogy a megrendelők második változatot már nem is kértek. Néhány módosítással véglegesítettük az enteriőrt és rövidesen el is kezdtük az átalakítást.

A belső térben egy monokróm koncepciót alakítottunk ki, amelyben a színes, izgalmas mintájú ruhák még jobban érvényesülnek. A falakat a "fehér a fehéren"alapján dekoráltuk különböző méretű és formájú, képkeretekkel. A külső eladó részben egy eredeti ónémet, antik tükröt újíttattunk fel és festettek fehérre, amely még elegánsabbá tette a helyiséget. A próbafülkék függönyéhez és a fotelekhez viszont élénk, színes kárpitokat választottunk. Megjelenik a pink szín az Audrey Hepburn idézet finom betűiben, de a puha szőnyegekben is.

Ahogy a világítást felkapcsoltuk az üzletben, a kristálycsillár csillogó ékszerként szikrázott a pult fölött. A modellek gyönyörű fotói elegáns keretet adtak a színes ruháknak, melyek a vállfára kerülve életre keltették a helyiséget.

A fém árutartók, az egyedi üzletberendezés, valamint a textil - és kárpitosmunkák székesfehérvári műhelyekben készültek. A villanyszerelést, burkolást, gipszkartonozást és festést szintén helyi szakemberek végezték. Itt meg kell jegyeznem, hogy különösen kellemes része volt a kivitelezésnek, hogy bár a régi üzlethelyiséget átalakítani nem volt egyszerű, de a szakemberek csapata rendkívül hatékonyan, kreatívan és gyorsan dolgozott, pedig nem generálkivitelezővel szerződtünk.

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!