Online tervezés

3D látványtervek készítése

E-design

Egyszerű, kényelmes és gyors

Használjuk az internet adta lehetőségeket a tervezésben is! A mai technika már áthidalja a távolságot, egyszerűbbé, gyorsabbá teszi az információáramlást. Egyre inkább elterjed az e-design, e-lakberendezés, amely lehetővé teszi a gyors egyeztetést.

Az  e-lakberendezés, kihasználva az internet nyújtotta szabadságot, olyan embereknek ad segítséget, akiknek megvannak az elképzeléseik, a megvalósítást saját maguk szeretnék elvégezni, de szükségük van még szakmai tanácsokra, ötleteik támogatására, valamint ezek finomítására, összehangolására. A szolgáltatás megrendelhető e – mailben, de postai úton is.

Mit kap Ön a szolgáltatás során?

Kiválaszthatja, mely tervekre van leginkább szüksége:

  • Alaprajzi terv, színezés nélkül, méretekkel.
  • Alaprajzi terv, színezve, méretekkel.
  • Látványtervek.
  • Falnézetek a részletekről.
  • Beépített bútor tervek.
  • Konszignáció a megvásárolandó berendezésekről.
  • A tanácsadás szöveges összefoglalása.

Hogyan  kapja meg a kész terveket?

A megállapodott összeg átutalása után, postai úton, illetve digitálisan, e - mailben.

e-design

Hogyan működik az  e-design?

Először is, a tervezéshez szükség van a nélkülözhetetlen információkra. Küldjön egy alaprajzot 1:100 – as méretarányban a tervezés alá kerülő helyiségről. Lényeges, hogy a méretek jól látszódjanak. Ezt elküldheti PDF formátumban, vagy beszkennelve is. Amennyiben nincs ilyen alaprajza, készíthet saját felmérést is, de itt is fontos, hogy a részletek jól látszódjanak. Ezután e – mailben, vagy Skype – n tudunk egyeztetni a feladatról, elképzelésekről, illetve további információkat cserélhetünk. Segíti a munkát egy-két jellemző digitális fotó készítése, küldése a kiválasztott helyiségről.

3d látványtervezés

Lássuk 3D – ben! Tárgyak, színek, fények!

A számítógépes látványtervek segítségével a terek faktúráit, színeit tudjuk változtatni, illetve különböző világításokkal megmutatjuk, hogyan lehet a legoptimálisabb a tér harmóniája.

Megrendelőim megnézhetik, hogy azok a berendezési tárgyak, vagy bútorok, amelyeket kiválasztottak, mekkora helyigénnyel rendelkeznek és hogyan férnek el az adott térben, úgy, hogy az ergonómiai szabályok is érvényesülhessenek. De segítséget nyújt egy kisebb felújításnál is, ahol csak a falszín, burkolat változik, vagy textilkiegészítők, kárpitok kerülnek felfrissítésre.

Ha van egy jó ötlete és szeretné 3D-ben is megnézni, szívesen állunk rendelkezésére!

3D látványtervezés

LEGUTÓBBI CIKKEK BLOGUNKBÓL:

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!