Ahol a színek dominálnak

Színes társasházi lakás - "Marina parti csillogás"

Színes társasházi lakás - "Marina parti csillogás"

Egy kedves, fiatal házaspár családalapítás előtt állt, és egy újonnan épült lakóparkban kerestek megfelelő lakást, amelyben a kis család kényelmesen kezdheti meg közös életét. A fantasztikus panoráma, a várost kettészelő folyó közelsége ideális lakó- és pihenőkörnyezet.

Az építés már megkezdődött, mikor a tervezésbe belsőépítészként és lakberendezőként belekapcsolódtunk, így a falak átmozgatására már nem volt lehetőség. A csodaszép kilátás élvezhetőségéhez nagy méretű, alacsony parapetes ablakokat terveztek az épületbe, emiatt nehezen bútorozhatóak voltak a terek, pedig szükség volt gardróbszekrényekre és egyéb tárolóbútorokra is.

Az előszobában a szűk helyet tükrökkel és nádszövettel igyekeztünk feloldani. Mivel a hidegburkolatokat a kivitelező ajánlatából kellett kiválasztani, ezért narancsszínű és bézs üveglapokkal vegyítettük a konyhánál, fürdőszobánál, amely a bútorok ajtólapjaiban és fiókelőlapjaiban is visszaköszönt.

A nagyobbik fürdőszobát egy különleges fürdőszobabútorral, az üvegdobozokba zárt érdekes növénytermésekkel, bambusz oszlopokkal, és festett üveg kádelőlappal alakítottuk egyedivé. A hálószobában a legszebb panorámát a térben álló franciaágyból lehet látni. A folyó parti hangulatot a baldachinnal, valamint a színes üvegekkel, fényes tükrökkel készült gardróbszekrénnyel erősítettük. A finom részletek igazi ékszerdobozzá varázsolták a házaspár saját kuckóját.

Tágas, világos térben egy helyre került a konyha, a nappali, az étkező, és a dolgozósarok. A kanapén pihenve nyugtató érzés a folyó vizének csillogását figyelni. A főzősziget arra is lehetőséget is nyújt, hogy a már totyogó babákat is szemmel lehet tartani az anyukának, miközben az ebéd elkészül.A babaszoba finom színeivel kellemes, megnyugtató közeget teremt.A készen vásárolt bútorokat szépen kiegészítik az egyedi tervezésű és készítésű lámpák, textíliák.

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!