Oktatás, képzés

Mert fejlődni jó.

Oktatás

A tehetséges fiatalokat támogatni kell

A pályán elindulni minden fiatal kezdőnek nehéz. Bármilyen könnyedén lehet ma már kapcsolatokat teremteni az internet segítségével, a gyakorlati fogásokat és tapasztalatokat, valamint a megbízható partnerek megtalálását nem lehet a technikára bízni.

Általában az iskolákban remekül megtanítják az elméletet, ami a bizonyítvány kézhez vétele után viszont kevés a pályán való elinduláshoz. Nekünk, gyakorlott szakembereknek, a szakmában elnyert tapasztalatainkat nemcsak munkánkban, hanem az utódaink kinevelésében, a szakma fejlődésében és minőségének biztosításában is kamatoztatnunk kell. Mivel úgy tudjuk ennek a szép hivatásnak megőrizni a hitelességét, a részünkről már kialakított minőségét, ha segítjük, támogatjuk a fiatal tehetségeket.

Egy mentor - gyakornok kapcsolatban mindkét fél tanul egymástól. Hiszen nem elég sikeresnek lenni!

Ezen filozófiánk alapján lehetőséget adunk fiatal, tehetséges, frissen végzett lakberendezőknek, hogy projektektől függően, gyakorlati témákba betekintést nyerhessenek.

Ez alatt az idő alatt figyelemmel kísérhetik a tervezés, de elsősorban a kivitelezés, a megvalósulás folyamatait. Műhelyekbe, üzletekbe látogatunk el. Részt vehetnek az ügyféllel történő megbeszéléseken, valamint bemutatjuk azokat a beszállítókat, akikkel megbízhatóan dolgozunk együtt már évek óta.

Bevezetjük az olyan fontos területek világába, mint az árajánlatok, szerződések készítése, illetve segítünk kialakítani azokat a segédeszközöket, amelyekkel könnyebbé tehetik az adminisztrációs munkájukat is.

Nem álláslehetőséget kínálunk, hanem konzultációkkal, gyakorlati tanácsokkal hozzásegítjük az önállósághoz.

Oktatás, képzés

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!