Szolgáltatások

Tervezés és lebonyolítás A-tól Z-ig

Tervezési dokumentáció

A tervezési dokumentáció fontos része a  belsőépítészeti és lakberendezési munkánknak. Segítségével a Megrendelő számára követhető, a szakiparok részére egyértelmű lesz a feladat.

DOKUMENTÁCIÓ

Egyedi bútortervezés

A bútorvezésnél nemcsak vázlattervek, hanem kiviteli tervek is készülnek műszaki leírással és konszignációval, amely alapján a szakipar kivitelezheti a tervezett bútorokat.

BÚTORTERVEZÉS

Belsőépítészet

A belsőépítészeti tervezés lehet részelges vagy teljes körű, a folyamat során minden esetben a Megrendelővel közösen gondolkodva alakítjuk ki az igényeknek megfelelő tereket.

BELSŐÉPÍTÉSZET

E-design és 3D látványtervezés

Ha konkrét elképzelése van és a megvalósítást maga szeretné elvégezni, de szüksége van még szakmai tanácsokra, ötletei finomítására, összehangolására.

E-DESIGN és 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Lakberendezés

Lakberendező segítségét akkor érdemes igénybe venni, ha az átalakítás nem érinti az elektromos hálózatot, vízvezetékeket, nem igényel falbontást, az adott helyiségek funkciója nem változik.

LAKBERENDEZÉS

Oktatás, képzés

A pályán elindulni kezdőként nehéz. Cégünk nem álláslehetőséget kínál, hanem konzultációkkal, gyakorlati tanácsokkal segítjük hozzá a pályakezdőket az önállósághoz.

OKTATÁS

Teljes körű kivitelezés

A tervezés és a kivitelezés során Ön mindent egy kézből kap, nem kell több szakemberrel tárgyalnia. Természetesen az Ön által választott kivitelezővel is szívesen dolgozunk. 

KIVITELEZÉS

Ingatlan-adásvételi tanácsadás

Ingatlan vásárlást és ingatlan eladást segítő tanácsadás, home staging szolgáltatás többválasztható csomaggal. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásunkról, kattintson!

INGATLAN TANÁCSADÁS

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!