Professzionális belsőépítészet

Belsőépítészet

A tervezés mindig egyszeri és megismételhetetlen.

A belsőépítészeti, lakberendezési tervezés egy komplex folyamat, mely során a Megrendelővel közösen gondolkodva alakítjuk ki az igényeknek megfelelő tereket. A tervezés lehet részleges, vagy teljes körű.

A munka során tervdokumentáció készül, amely a vázlatterveken, látványterveken keresztül a kiviteli tervek elkészítéséig tart. Folyamatos konzultáció és egyeztetés mellett készül el a kialakított állapot. A tervezés nemcsak papíron zajlik, hanem az egyes részek kivitelezésének ellenőrzését, tárgyak kiválasztását, és műhelylátogatásokat is tartalmaz, hiszen célunk az, hogy az elgondolásokat és élményeket valósággá változtassuk a Megrendelő számára.

Mit takar a belsőépítészet pontosan?

A Megrendelő talán észre sem veszi azokat a parányi finomságokat, ötleteket, amelyek a professzionális belsőépítészet során kivitelezésre kerülnek, pedig pont ezek az apróságok hordozzák a hozzáértés kézjegyét.

A belsőépítészet ergonómiai alapelvei, a lakberendezés funkcionális és esztétikai megtervezése ezeknek köszönhetően teljesedik ki. Ha szakemberre bízza a belső tér kialakítását, nem csupán esztétikus és komfortos lesz az eredmény, de az adott helyiség fizikai adottságainak figyelembe vételével olyan megoldás születik, amely praktikussá, a mindennapi használathoz maximálisan igazodóvá alakítja életterét. Ez a belsőépítészet lényege, ez a belsőépítész feladata.

belsőépítészet

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!