Lakberendezés Székesfehérváron, Budapesten

+ lakberendezési tanácsadás

Lakberendező Székesfehérváron és Budapesten

A lakberendező feladata

Noha akadnak helyzetek, amikor a lakberendezés és a belsőépítészet közti határ elmosódik, és a két terület kifejezetten sok átfedést mutat, a valóságban mégis két külön szakmáról beszélünk.

Lakberendező segítségét akkor érdemes igénybe venni, ha a lakás, családi ház, esetleg kisebb üzlethelyiség átalakítása nem érinti az elektromos hálózatot vagy a vízvezetékeket, nem igényel falbontást, vagyis a szakember az adott terek, helyiségek funkcióján nem eszközöl változtatásokat, hanem az adottságokat, lehetőségeket és igényeket mérlegelve hozza ki belőlük a legjobbat.

A jó lakberendező

Egy professzionális lakberendezőtől teljes joggal várható el, hogy a kifogástalan stílusérzék mellett műszaki affinitással is rendelkezzen, hiszen a funkcionalitásnak és a tér optimális kihasználásának minden esetben összhangban kell lennie a megrendelő ízlésével, és az otthona, üzlethelyisége leendő arculatával.

Fontos, hogy kiváló kommunikációs és empatikus készséggel bírjon, mert ha nem érti meg, nem érzi át ügyfelei vízióit, akkor nem is tudja azokat maradéktalanul megvalósítani.

Bár a jó lakberendezőnek a legapróbb részletekre vonatkozóan is határozott elképzelései vannak, azokat nem erőlteti rá ügyfeleire, inkább feltárja előttük a különböző anyagokban, formákban és stílusokban rejlő lehetőségeket.

A hangulati montázsok, látványtervek, térszervezési vázlatok és a teljes tervdokumentáció mind azt a célt szolgálja, hogy végül olyan terek szülessenek meg, amelyek mindenki legnagyobb megelégedésére szolgálnak.

Ha már régóta keres profi lakberendezőt Székesfehérváron és környékén, és eddigi munkáink elnyerték a tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

lakberendező Székesfehérváon és Budapesten

Lakberendezési tanácsadás

Ha csak egy kis segítségre van szüksége...

A lakberendezői munka nem mindig igényel teljes körű tervezést.

Lehet, hogy csak néhány jó ötlet, egy ügyesen megválasztott kiegészítő, vagy néhány új bútordarab, frissítés a falszíneken, tapétákon, elég ahhoz, hogy otthona kellemesebb külsővel ideálisabb környezetté váljon.

Tanácsadást a helyszínen, vagy szaküzletekben, minták, katalógusok segítségével végzünk. A tanácsadásról összefoglaló készül, amelyet e-mailen elküldünk, a helyszínen készült vázlatokat, skicceket szintén kézhez kapják ügyfeleink.

lakberendezési tanácsadás

Lehetőség van a lakások, irodák, éttermek, szállodák, stb. egy-egy részére kiterjedő változtatások kialakításának tanácsadással való támogatására is. Akár egy funkcióbővítés, egy-egy szoba átrendezése, vagy egy fürdőszoba kialakítása /átalakítása is ide tartozik. De kérhető tanácsadás a meglévő berendezés felfrissítésére, festés, vagy burkolás, textilek kiválasztásának, dekorációs tárgyak vásárlásának, készíttetésének segítésére is.

Készséggel állok rendelkezésére Budapesten, valamint Székesfehérváron és környékén is!

Akadálymentes lakberendezés

Egyre fontosabb szemponttá válik napjainkban a terek akadálymentes használatának tervezése. A magán – és köztereknek hozzáférhetőeknek, könnyen használhatónak kell lenniük mindenki számára, lehetőleg minden segítség nélkül. Nem lehet minden ember kívánságait és igényeit teljesíteni, de ami hasznos és szükséges, azt bármikor meg lehet csinálni, és gazdaságilag sem különösebben megterhelő. Hiszen nincsen szükség több alapterületre, alapvetően nincsen szükség nagyobb berendezésekre és létesítményekre se. 

Esetleg a tervezésnél jelent magasabb költségeket, de megtérülnek, mert a nagyobb rugalmasság - flexibilitás minden esetben értéknövekedést is jelent, ami kiegyenlíti a többletköltségeket.

A jó belsőépítészet legyen funkcionális. A tervezés során átlagosnál nagyobb funkcionalitást, hozzáférhetőséget kell szem előtt tartani, azt, hogy milyen is egy akadálymentes otthon. 

A másként tervezett felosztás mindig az egyedi körülményeket veszi figyelembe, így azok az emberek, akik mozgásukban korlátozottak, megtarthatják továbbra is függetlenségüket azzal, hogy olyan otthonba költöznek, ahol az életük nem válik körülményessé.

akadálymentes lakberendezés

Lakberendezés 60 év felettieknek

Az idősebbek ugyanolyan fontosak, mint a fiatalok.

A XX. század végére megváltozott az életminőségünk. A mai kor embere már nem fejezi be tervezgetését, munkáját és új céljainak kitűzését azzal, hogy elérte a nyugdíjkorhatárt. Az aktív évek évtizedekkel kitolódtak, így az idősebb korosztály is sokkal igényesebb környezetére, életmódjára.

A gyerekek kirepültek, és itt az idő, hogy lakókörnyezetüket is átformálják saját igényeiknek, hobbijaiknak, időtöltésüknek és egészségüknek megfelelően.

Az internet kiterjesztette minden ember látásmódját, amely már nemcsak a szűk környezetükre fókuszál. A 60+ szolgáltatás segítséget nyújt, hogy megtalálják kényelmüknek, komfortjuknak és ízlésviláguknak a legmegfelelőbbet, amelytől lakásuk otthonná válik.

lakberendezés 60 év felettieknek

LEGUTÓBBI CIKKEK BLOGUNKBÓL:

Kérjen ajánlatot online, most!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!