Célkitűzéseink

A tervezésben a legfontosabb cél az ügyfél megelégedettsége.

A lakberendező munkáját mindig szubjektív módon értékelik. A legfontosabb, hogy a megrendelő legyen tökéletesen elégedett azzal a környezettel, amelyet megálmodnak számára.

A tervező nemcsak saját ötleteivel, szakmai tapasztalataival támogatja az ügyfelét, hanem azzal is, hogy teljes mértékben megpróbál azonosulni a leendő lakó igényeivel.

Amennyiben ez jól sikerül, akkor a közös munka gyümölcse olyan lesz, amely a megrendelő személyiségének, életvitelének megfelelő, viszont megvannak benne azok a praktikus  ötletek, design – elemek, funkcionális  és ergonómiai  összetevők, amitől látványossá, egyedivé és jól működővé válik  a tervezett tér.

Tanácsaimmal segítem a döntéseket, próbálom meggyőzni a megrendelőmet az egyedi megoldások különlegességéről, valamint rendkívül lényeges , hogy a végszó mindig egy minden oldalról letisztázott és megértett helyzet után kerüljön kimondásra.  Fontosnak tartom, hogy minden esetben az ügyfelem egyénisége érvényesüljön, de azt is, hogy szakmai tapasztalatomból adódóan elfogadják, hogy az általam javasolt megoldásokban megbízhatnak.

Minden ember más, így két egyforma lakótér nem készül. Viszont örülök, ha a megrendelőim egyformán elégedettek a munkámmal.