Bemutatkozás

A tervezés mindig az újra törekszik, amely minden esetben egyszeri és megismételhetetlen. Személyre szabott és tükrözi a megrendelő személyiségét, de mindig őrzi tervezőjének kézlenyomatát.  

Kegye Krisztina - lakberendező

Több, mint tizenöt éve dolgozom a belsőépítészet területén, tapasztalatot gyűjtve a szakma különböző tevékenységeinek körében. Bútortervezőként, grafikusként, valamint dekoratőrként, üzletbelsőket, kiállításokat, irodákat, lakótereket, és arculatot készítettem. 

A belsőépítészeti tervezések során minden részletre kiterjedő a munkám. Nemcsak a terek funkcionális kialakítása, hanem az ehhez tartozó és ezt kiegészítő fény – effektusok, beépített bútorok, egyedi berendezési tárgyak tervezése is. Feladatom a színvilág, az alaphangulat meghatározása, amelynek részei a burkolatok, textíliák és tapéták, valamint a megfelelő kiegészítők kiválasztása.

Az általam tervezett környezet mindig ihletett, egyszeri és megismételhetetlen. Tükrözi a megrendelő személyiségét, egyéniségét, vagy akár üzleti filozófiáját. Számomra fontos, hogy ügyfeleim megtalálják azt a harmóniát, életérzést, amely végigkíséri mindennapjaikat, megnyugtatja, segíti a kikapcsolódásban, vagy inspirálja őket.

Sok éves tapasztalattal rendelkezem a belső tér kialakításának tervezése terén, munkáimban arra törekszem, hogy mindig az igényeknek megfelelően tervezzek, mert amit létrehozok, maradandó, és egy jól megtervezett környezetnek évek múlva is ugyanolyan időszerűnek kell lenni, mint amikor elkészült.

Célom, hogy megrendelőim elégedetten költözzenek be álmaik otthonába, vagy hatékonyan tudjanak dolgozni az ergonómiailag jól kialakított, kellemes atmoszférájú munkahelyükön. A teljes körű tervezésen és kivitelezésen kívül vállalok lakberendezési tanácsadást, szakértői véleményezést és résztervezéseket is. 

Szolgáltatásaim között igyekszem, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.