Sugar Bird üzlet tervezése és lakberendezése Székesfehérváron

Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés a Damniczki cukrászdában

Loft dolgozószoba

Szürke és piros kontúrok

Megvalósult munkák

Bemutatkozás

A tervezés mindig az újra törekszik, amely minden esetben egyszeri és megismételhetetlen. Személyre szabott és tükrözi a megrendelő személyiségét, de mindig őrzi tervezőjének kézlenyomatát.  

bővebben

Dokumentáció

A tervezési dokumentáció fontos része a  belsőépítészeti és lakberendezési munkánknak. Segítségével a Megrendelő számára követhető, a szakiparok részére egyértelmű lesz a feladat.

bővebben

Hogyan dolgozunk?

Szeretném bemutatni a tervezési munka szakaszait, amelyek szorosan összefüggnek és  egymásból következnek.  Ezek a Megrendelővel való együtt gondolkodás és közös alkotás alappillérei.

bővebben

Tervezési csomagok

Szolgáltatásaink kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani Tervezési csomagjainkkal, amelyeket rugalmasan, személyre szabottan alakíthatunk a Megrendelők igényeinek megfelelően.

bővebben

Mit csinál egy lakberendező tulajdonképpen?

Lakberendező SzékesfehérvárMindenki ismeri a lakberendezés szót, de a mögötte rejlő feladatkört, tevékenységeket már kevesebben.

A lakberendező megtervezi a helyiségek belső kialakítását, és segíti a terv szerinti kivitelezést is. Vagyis a lakberendezés témakörbe tartoznak egyes belsőépítészeti folyamatok, a bútorozás, a függönyök és más dekorációs elemek kiválasztása, az enteriőrben való elhelyezkedésének megtervezése.

Kegye Krisztina belsőépítész és lakberendező Budapest, Székesfehérvár

Belsőépítészet

BelsőépítészetA belső tér kialakítása, vagyis a belsőépítészet az ötletek, parányi finomságok révén válhat professzionálissá.

A belsőépítészet az ergonómiai, funkcionális és esztétikai elvek olyan harmonikus összességében kell, hogy kiteljesedjen, amelyeknek köszönhetően az eredmény praktikus, komfortos, kellemes lesz, és a helyiség fizikai adottságai jól kihasználhatóvá válnak. Ez a belsőépítészet lényege.

Belsőépítészet és lakberendezés Budapesten, Székesfehérváron

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár Lublói u. 1.

1015 Budapest Batthyány u. 23.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lakberendezővel a kezdetektől…

Sokszor felmerül az a kérdés, hogy melyik a legmegfelelőbb pillanat építésnél, felújításnál, hogy a munkába bevonjuk a lakberendezőt

A lakberendezés

Mindenkinek ott az otthona, ahol jól érzi magát! Hogy hogyan lesz egy élettérből lakótér? A lakberendezés ennek megvalósításában nyújt segítséget Önöknek